Over Minimum

Over Minimum

Wat in 1997 begon als een zelfstandige winkel in Aarhus, Denemarken, heeft zich sindsdien ontwikkeld tot een internationaal modemerk. Minimum is het resultaat van een gedeelde wens om kleding te ontwerpen die toegankelijk maar modieus is met een scherp oog voor detail, kwaliteit en pasvorm.

Hoewel we niet worden gesteund door een groot bedrijf, zijn we nog steeds een trots en onafhankelijk bedrijf onder leiding van onze oprichter en eigenaar Peder Tang. Met ons doel om onze internationale visie te behouden en onze ambities voortdurend te verhogen, zijn we er trots op dat we met beide benen stevig op de grond blijven staan in onze thuisstad Aarhus.

 

Sommige mensen noemen Aarhus 's werelds grootste provinciestad. Wij noemen het gewoon thuis. In ons ruime en industriële hoofdkwartier aan de haven hebben we momenteel meer dan 50 ambitieuze doeners in dienst met een missie om een gezonde werkplek te creëren, uitstekende producten te maken en een sterk bedrijf te onderhouden en te ontwikkelen.

Minimum brengt ons rijke Scandinavische erfgoed feitelijk samen met een minimalistische benadering van design. Onze magie ontstaat in het moment vlak voordat niche-trends commercieel worden. We zijn er dan ook trots op dat we subculturen volgen en de essenties in mode vertalen, nét voordat ze mainstream worden.

 

Onze collecties worden gekenmerkt door het feit dat ze modieus zijn tegen een betaalbare prijs, zonder in te leveren op kwaliteit. We streven ernaar om het DNA van Minimum te integreren met duidelijke lijnen en een ongecompliceerde kijk op de nieuwste trends van mode in onze collecties. Dit doen we altijd in stijl en met een wereldwijde kijk op tendensen.